Fly High

 
Yoga Adults 2.jpg

Fly Yoga

Leer je ademhaling (opnieuw) ontdekken en laat de energie en zuurstof in je lichaam weer helemaal stromen. Fly Yoga biedt heel wat voordelen en dit niet alleen voor je lichaam...
In een Fly Yoga les nemen we verschillende traditionele yogahoudingen aan in en onder het doek. Deze maken je sterk en lenig en verbeteren je coördinatie. Helemaal ontspannen ondersteboven, dit stimuleert je lichaam om verse zuurstof in de bloedbanen te sturen en richting je hersenen te pushen.
Dus van Fly Yoga word je niet alleen krachtig en flexibel, maar ook vrolijk!
Na actie kan je heerlijk tot rust komen tijdens de eindontspanning.

IMG_5556.JPG

FAMILIE

Onder begeleiding van Aagje Beirens

zondagmorgen van 9u-10u 26/5
Yoga zweverig? Zeker dat!
Samen met je kind zweven over de grond, je laten dragen door het doek, ga je houdingen doen om samen te stretchen of houdingen doen waarvan je niet dacht dat je ze (samen) kon. Je gaat ook samen ontspannen in jullie geheime cocon en elkaar verwennen met een een heerlijke massage in het doek.

Vanaf 4 jaar en begeleider.

Per les €12

Friday YOGA Workshops

AcroYoga+Aagje.jpg


ACROPLAYTIME

Vrijdagavond 7 juni van 20u-21u30 onder begeleiding van Aagje Beirens

AcroYoga brengt elementen uit yoga samen met de speelsheid van acrobatiek en ontspanning van Thaise massage.
In AcroYoga werk je samen met partners. Ieder heeft zijn eigen rol: de ‘base’ (basis), ‘flyer’ (vlieger) en ‘spotter’ (iemand die de veiligheid bewaakt en assisteert).
We starten met een korte flow en enkele partnerhoudingen om ons lichaam op te warmen en bouwen zo verder op: from earth to air. Acroyoga gaat vooral over vertrouwen, spelen en verbondenheid. De houdingen zien er soms indrukwekkend uit, maar in een veilige en speelse omgeving kan je veel meer dan je denkt!

Yoga ervaring is niet noodzakelijk. Je hebt geen partner nodig om in te schrijven.
Het is een leuke manier om nieuwe mensen uit je eigen stad of je eigen partner, vriend(in) vanuit een ander perspectief te leren kennen.
Na de sessie is de bar open voor diegenen die gezellig samen nog iets willen drinken