Fly High

 
Yoga Adults 2.jpg

Fly Yoga

Leer je ademhaling (opnieuw) ontdekken en laat de energie en zuurstof in je lichaam weer helemaal stromen. Fly Yoga biedt heel wat voordelen en dit niet alleen voor je lichaam...
In een Fly Yoga les nemen we verschillende traditionele yogahoudingen aan in en onder het doek. Deze maken je sterk en lenig en verbeteren je coördinatie. Helemaal ontspannen ondersteboven, dit stimuleert je lichaam om verse zuurstof in de bloedbanen te sturen en richting je hersenen te pushen.
Dus van Fly Yoga word je niet alleen krachtig en flexibel, maar ook vrolijk!
Na actie kan je heerlijk tot rust komen tijdens de eindontspanning.

Nieuwe lessen vanaf 7 januari tot de paasvakantie

onder begeleiding van Joke Devreese

START 2 FLY YOGA (17+)

Eerste keer yoga of fly yoga, kom elke dinsdagavond van 20u-21u30

Een lessenreeks waar je de eerste stappen van yoga en fly yoga leert kennen met behulp van een doek.  Gun jezelf wat tijd en laat het gevoel van gewichtloosheid, vrijheid en ruimte over je lichaam stromen. Het doek masseert je waardoor je spanningen loslaat. De omgekeerde houdingen in het doek hebben als voordeel dat er geen druk op je wervelkolom wordt uitgeoefend, dit zorgt voor vrijer gevoel in je spieren en gewrichten. Het omgekeerd hangen is aan te raden bij lage rugklachten, stiekem word je er wat langer van en creëer je ruimte en lengte. Je bouwt kracht op en het verbeterd je houding. Na de fly-yoga-flow krijg je tijd om volledig tot ontspanning te komen.

SUPERHELDENTRAINING 

elke woensdag van 18u15 tot 19u15

vlieg.zweef.hang.ontspan
Voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Samen met leeftijdsgenoten houdingen aannemen die je sterker en leniger maken. Leer je ademhaling en je eigen lichaam kennen, weet je wie je bent en wat je kunt. Daag je elke les uit om sterker, dapper en vrolijker te worden.

FLY YOGA YOUTH

IMG_8752.jpg

elke maandag van 18u-19u30

Fly Yoga voor 12 - 17 jarigen! Tijdens de Fly Yoga leer via houdingen in  en onder het doek je lichaam en mind vertrouwen. Door omgekeerd te hangen breng je meer zuurstof naar je hersenen waardoor je je makkelijker kunt concentreren, dit helpt bij je huiswerk of tijdens het studeren. Het doek daagt je uit om je  eigen kracht en mogelijkheden te ontdekken. Je wordt bewust van je lichaam en  je eigen ademhaling, het belangrijkste om tot ontspanning te komen. FLY YOGA (17+)

elke maandag en woensdag van 20u-21u30

De les starten we met een actieve opwarming en meerdere surya nasmaskars (zonnegroet). Nadien volgt de flow van traditionele yogaposes - denk aan de downward facing dog maar met je heupen in het doek- en omgekeerde houdingen met acrobatische aspecten. Na alle actie staan we even stil bij het ademenen die ons brengt naar de ultieme beloning, savasana in het doek, volledige ontspanning.


Maandelijks op zondag

FAMILY FLY YOGA

Onder begeleiding van Aagje Beirens

zondagmorgen van 9u-10u 24/2 10/3 14/4 26/5 16/6
Yoga zweverig? Zeker dat!
Samen met je kind zweven over de grond, je laten dragen door het doek, ga je houdingen doen om samen te stretchen of houdingen doen waarvan je niet dacht dat je ze (samen) kon. Je gaat ook samen ontspannen in jullie geheime cocon en elkaar verwennen met een een heerlijke massage in het doek.

Per les €12 of €72 voor alle lessen

Superhelden en Youth
Per les €12 of €120 (reeks van 12 lessen, betaal 10 lessen en krijg er 2 GRATIS)

Volwassene
Per les €15 of €150 (reeks van 12 lessen, betaal 10 lessen en krijg er 2 GRATIS)
(geen les tijdens de schoolvakanties)

Workshops

AcroYoga+Aagje.jpg

ACROPLAYTIME

Vrijdagavond 22 februari van 20u-21u30

Onder begeleiding van Aagje Beirens

AcroYoga brengt elementen uit yoga samen met de speelsheid van acrobatiek en ontspanning van Thaise massage.
In AcroYoga werk je samen met partners. Ieder heeft zijn eigen rol: de ‘base’ (basis), ‘flyer’ (vlieger) en ‘spotter’ (iemand die de veiligheid bewaakt en assisteert).
We starten met een korte flow en enkele partnerhoudingen om ons lichaam op te warmen en bouwen zo verder op: from earth to air. Acroyoga gaat vooral over vertrouwen, spelen en verbondenheid. De houdingen zien er soms indrukwekkend uit, maar in een veilige en speelse omgeving kan je veel meer dan je denkt!

Yoga ervaring is niet noodzakelijk. Je hebt geen partner nodig om in te schrijven.
Het is een leuke manier om nieuwe mensen uit je eigen stad of je eigen partner, vriend(in) vanuit een ander perspectief te leren kennen.
Na de sessie is de bar open voor diegenen die gezellig samen nog iets willen drinken.


Super Fly.jpg

Fly Dance

Ideaal voor workshop, verjaardagsfeest of bachelorette

Fly Dance combineert dans met aerobics. Tijdens deze nieuwe workout uit Thailand zijn de deelnemers vastgemaakt in een harnas met lange elastiek. Je teistert de zwaartekracht en traint spieren over je hele lichaam. Sport en plezier tegelijk dus. 

Bij interesse stuur een mailtje naar: flyhigh@hangtime.be